Speeddate donderdag 25 januari

laatste nieuws

Ben jij die professional die benieuwd is wat ZEKER® voor jou en je carrière kan betekenen? Kom dan speeddaten met onze recruiters en laat je informeren over onze vacatures en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Ook een vast dienstverband en een leaseauto via ZEKER® behoren tot de mogelijkheden. Bij ZEKER® staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, we hebben een groot netwerk van Gemeenten in Noord- en Midden Nederland met vele uitdagende vacatures.
 
Wij steken graag onze nek voor jou uit op donderdag 25 januari 2018 bij ons op kantoor in Groningen van 19:00 uur tot +/- 21:00 uur. De aanvang is vanaf 18:45 uur.  
 
Voor onze speeddate komen wij graag in contact met professionals voor onder
andere de volgende functies:
· Consulenten Jeugd;
· Consulenten Inkomen;
· WMO Consulenten;
· Klantmanagers Werk;
· Medewerkers sociaal wijkteam;
· Beleidsmedewerkers sociaal domein;
· Consulenten Veiligheid;
· Medewerkers uitkeringsadministratie sociaal domein.
 
Tijdens de speeddate worden er inhoudelijk interessante workshops gegeven. Na afloop en tussendoor is er gelegenheid om na te praten en te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.
 
Heb jij interesse en wil je kennis maken met ons team en kijken wat ZEKER® voor jou kan betekenen? Mail dan je CV naar office@zeker.eu onder vermelding van “Speeddate”. Je ontvangt spoedig een definitieve uitnodiging met alle details voor deze leerzame en informatieve avond. Graag tot dan!

Team ZEKER®
Hereweg 20
9725 AD Groningen
050-3097342