Professionals

Ik hou van uitdagingen

Ben jij op zoek naar een uitdagende opdracht, naar de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij één of meerdere non-profitorganisaties in het Noorden en Midden van het land en heb jij werkervaring binnen een non-profitorganisatie, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Regelmatig zijn wij voor diverse opdrachtgevers op zoek naar ervaren gespecialiseerde professionals. Ook wanneer wij niet direct een vacature hebben, ontvangen wij graag jouw CV.

Wij kennen onze opdrachtgevers en weten welke ontwikkelingen spelen in de markt. Doordat wij op de hoogte zijn van jouw kwaliteiten en competenties gaan wij actief voor je aan de slag door onze opdrachtgevers te benaderen.

Wij komen graag in contact met ervaren professionals én gedreven starters met een afgeronde SJD opleiding. Wanneer je stage-ervaring hebt binnen een gemeentelijke organisatie of kredietbank is dit zeker een pré.

ik ben een specialist

Ook zijn wij voor onze opdrachtgevers geregeld op zoek naar specialisten op beleidsmatig, interim- en projectmanagement vlak. Voor deze projecten doen wij regelmatig een beroep op ervaren ZZP-ers met ervaring binnen de non-profitsector. Ben jij deze ervaren ZZP-er dan komen wij graag in contact met jou!

Ben jij diegene die wij zoeken?

Schrijf je dan nu in en stuur ons je CV

inschrijvenWAT KAN ZEKER VOOR JOU DOEN?

Wij geloven dat je als detacheerder alleen iets kunt betekenen voor professionals als je een wezenlijke rol speelt in hun leven als mens. Want de professionals van ZEKER® werken aan hun eigen ontwikkeling en onafhankelijkheid. Daardoor zijn ze in staat om voor zichzelf te zorgen en er voor anderen te zijn als dat nodig is.
Professionals willen een waardevolle bijdrage leveren. Waardevol voor diegene waarvoor ze werken en ook waardevol voor de mensen om wie zij geven.

Wij zijn er voor jouDat is ZEKER!