Professionals

Ik hou van uitdagingen

Ben jij op zoek naar een uitdagende opdracht, naar de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij één of meerdere non-profitorganisaties in het Noorden en Midden van het land en heb jij werkervaring binnen een non-profitorganisatie, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Regelmatig zijn wij voor diverse opdrachtgevers op zoek naar ervaren gespecialiseerde professionals. Ook wanneer wij niet direct een vacature hebben, ontvangen wij graag jouw CV.

Wij kennen onze opdrachtgevers en weten welke ontwikkelingen spelen in de markt. Doordat wij op de hoogte zijn van jouw kwaliteiten en competenties gaan wij actief voor je aan de slag door onze opdrachtgevers te benaderen.

Wij komen graag in contact met ervaren professionals én gedreven starters met een afgeronde SJD opleiding. Wanneer je stage-ervaring hebt binnen een gemeentelijke organisatie of kredietbank is dit zeker een pré.

ik ben een specialist

Ook zijn wij voor onze opdrachtgevers geregeld op zoek naar specialisten op beleidsmatig, interim- en projectmanagement vlak. Voor deze projecten doen wij regelmatig een beroep op ervaren ZZP-ers met ervaring binnen de non-profitsector. Ben jij deze ervaren ZZP-er dan komen wij graag in contact met jou!

Ben jij diegene die wij zoeken?

Schrijf je dan nu in en stuur ons je CV

inschrijven

Onze Professionals

Deze Professionals gingen je voor. Lees hun ervaring met ZEKER®.WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij werken vanuit passie en overtuiging en delen dit graag met onze professionals. We denken dat de juiste balans tussen werk en privé groei mogelijk maakt en hierin zijn we ambitieus. We werken hard, maar lachen ook hard! We hebben aandacht voor jouw persoonlijke groei en evenwicht, of dit nu een opleiding is of de inzet van onze personal trainer. Daarnaast houden we je op de hoogte van actualiteiten door kennisdagen, organiseren we inspirerende personeelsuitjes en ben je natuurlijk welkom op onze maandelijkse borrel!
Kortom; we bieden jou een jonge, ambitieuze en niet conventionele organisatie met medewerkers die niet voor één gat te vangen zijn.