Eddy Ferwerda – Geluk is ZEKER budget

laatste nieuws

Dit jaar heb ik het “geluk is ZEKER budget” gebruikt voor een unieke ervaring tijdens mijn reis in Canada. Na zelf de volledige reis, van 3 weken, te hebben samengesteld bedacht ik nog een activiteit om te doen in de laatste week van de vakantie.

Wij zijn vertrokken vanuit Amsterdam naar de oostkust van Canada naar Toronto. Vanuit deze prachtige stad  zijn wij onze trip begonnen en de eerste stop was de Niagra Falls. Zoals iedereen wel weet is dit een enorm indrukwekkend spektakel wat je gewoon een keer in je leven moet hebben gezien! Hierna zijn wij weer teruggereden naar Toronto voor een honkbalwedstrijd tussen de Toronto Blue Jays en de Boston Red Socks. Ook heel leuk en uniek om mee te maken!

 

 

 

 

 

 

Vanuit Toronto zijn wij door de Oostkust gereden en hebben de steden Quebec en Montreal aangedaan.

Vanuit Montreal zijn wij naar de westkust van Canada gevlogen om hier ruim anderhalve week in de Rocky mountains te vertoeven. Hier hebben wij de meest adembenemende uitzichten gezien en uiteraard veel wildlife zoals beren, herten, etc. Zelfs heb ik nog een Grizzlybeer met jongen gespot!

 

 

 

 

 

Uiteindelijk zijn we beland in de geweldige stad Vancouver. Vanuit hier hebben wij een “Orka tour” gedaan, welke mede mogelijk is gemaakt door Zeker. Wij hadden zelfs het geluk dat er een Orka besloot om uit het water te springen! Toeval wou dat mijn vrouw toevallig de camera op scherp had staan en dit fenomeen dus heel mooi heeft vastgelegd.