Marco Kiel

Wie is Marco? Hallo allemaal, sinds 1 april 2020 werk ik bij ZEKER Advies. Ik ben Marco Kiel, 40 jaar en ik woon samen met mijn vriendin en twee kinderen in het “bewegelijke” Appingedam. Bij mooi weer stap ik graag op mijn racefiets en als het weer kan, ben ik op het voetbalveld te vinden.

Ik ben ooit begonnen bij een deurwaarderskantoor, maar hier kon ik m’n draai niet echt vinden. Na een paar jaar heb ik toen de overstap gemaakt naar een bewindvoerderskantoor. Dat beviel een stuk beter en vervolgens ben ik in 2010 bij een startende bewindvoerder in dienst gekomen. Met zijn tweeën zijn we begonnen en uiteindelijk uitgegroeid tot een groot kantoor.

Het samen opzetten van een organisatie met hele korte lijnen, goed overleg en een enorme drive om dit te laten slagen waren voor mij de factoren om dit met veel enthousiasme aan te pakken.

Nadat de organisatie meer dan 20 collega’s had begon ik de binding meer te missen en ben ik gaan kijken naar iets heel anders. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij een detacheringsbureau waar ik adviseur sociaal domein ben geworden. Het onderhouden van je contacten en zorgen voor persoonlijke en oprechte aandacht voor zowel je opdrachtgever als professional zijn zaken waar ik veel energie uithaal. Uiteindelijk ben ik gaan zoeken naar een kleinere organisatie om een vergelijkbare functie uit te oefenen en waar de lijnen kort zijn en de drive groot.
Dit heb ik gevonden bij Jan Jitse, die ik al kende omdat hij bij de gemeente Opsterland aan de slag was/is. Nuchter, doen wat je zegt, samen werken aan goede ideeën en eerlijk zijn naar elkaar waren de woorden waardoor ik al snel overtuigd was om deze stap te maken. Nu ik enkele weken aan de slag ben, blijkt dit gelukkig helemaal te kloppen.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op via marco@zeker.eu Ik ben blij met deze kans, dat is ZEKER®!

Hartelijke groet, Marco