Wij zijn verhuisd!

laatste nieuws

Nieuwsbericht: Wij zijn verhuisd!

Een extra nieuwsbericht vanuit ZEKER® deze maand. We hebben namelijk heel leuk nieuws te vertellen wat we graag met jullie willen delen. Wij zijn verhuisd en daar zijn wij ontzettend blij mee!

Waarom zijn wij verhuisd?

Zoals jullie weten hebben we weliswaar een prachtig monumentaal pand, maar hebben we de afgelopen jaren gemerkt dat het huidige pand verre van ideaal is qua werkklimaat. Een Rijksmonument betekent ook dat er moeilijk bouwkundige aanpassingen kunnen worden gedaan die dit verbeteren. Met het oog op de 1,5 meter samenleving nu er (straks) weer meer op kantoor wordt gewerkt, zal dat nog lastiger gaan worden en zitten we ook nog aan ons maximum wat qua werkplekken mogelijk is. Bovendien staan er de komende jaren infrastructurele ontwikkelingen te wachten rondom het spoorviaduct / de spoorverdubbeling bij ons kantoor, die de bereikbaarheid van ons huidige pand niet zullen verbeteren. Wij zijn daarom erg blij met ons nieuwe kantoor.

Wat betekent dit voor jou?

In principe betekent dit voor jullie als collega’s weinig verschil. We blijven aan dezelfde doorgaande weg in Groningen zitten en werken met hetzelfde team van ZEKER® aan jouw werkplezier. Het betekent wel dat we op vrijdag 30 juli ons kantoor gesloten houden in verband met de verhuizing. Dringende gevallen kun je die dag telefonisch doorgeven aan Kristy die op vrijdag 30 juli bereikbaar is via telefoonnummer 06 – 1545 7602

Hoe zijn wij bereikbaar?

Vanaf maandag 2 augustus zijn wij van dienst vanuit onze nieuwe prachtige kantoor. Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd: 050 – 309 73 42, net zoals de emailadressen van ons interne team. Ons adres is vanaf 2 augustus:

ZEKER®
Verlengde Hereweg 161
9721 AN Groningen

Kom je met de auto?
Vanuit de richting Drachten neem je na het Julianaplein direct de afslag Groningen-Helpman en dan sla je rechtsaf richting Helpman. Vervolgens rijd je rechtdoor over de Verlengde Hereweg. Na de stoplichten bij de kruising Van Ketwich Vershuurlaan sla je direct rechstaf over het fietspad en rijd je door de poort ons terrein van Villa Gelria op. Je kunt bij ons op het terrein gratis parkeren.

Kom je vanuit de richting Assen neem dan de afslag Haren en rijd je via de Emmalaan richting de Rijkstraatweg rechtdoor, totdat je op de Verlengde Hereweg zit. Ons pand vind je dan links van de weg op het park van Villa Gelria. Door linksaf het fietspad over te steken rijd je door de poort ons terrein op. Je kunt bij ons op het terrein gratis parkeren.

Kom je met het openbaar vervoer?
Vanaf het hoofdstation Groningen neem je de buslijnen 50 of 51 en stap je uit bij de halte Van Ketwich Verschurenlaan. Vanaf daar steek je de kruising over en loop je ons terrein op.

Klinkt prachting. Kan ik langskomen?

We snappen best dat jullie net als wij nieuwsgierig zijn naar de nieuwe kantoorlocatie. Vanaf augustus zijn jullie op afspraak van harte welkom!

Wij kijken er naar uit je straks te mogen ontvangen op onze nieuwe prachtige locatie.
Mocht je de komende tijd vragen hebben, laat het ons gerust weten!

Namens de directie van ZEKER® en ZEKER Advies®

Mirjam Boerhof & Jan Jitse Visser