Trotse sponsor Groningen Swim Challenge

laatste nieuws

27 augustus is het weer zover, ruim 100 zwemmers duiken het water in om kanker de wereld uit te zwemmen!

Stichting Groningen Swim Challenge organiseert ieder jaar een zwemestafette van Zoutkamp tot Groningen met als doel zoveel mogelijk geld binnen te halen voor onderzoek naar kanker. Voor het tweede jaar op rij heeft de stichting zich verbonden aan het UMCG Kanker researchfonds.

Naast deze Swim Challenge heeft de stichting twee nieuwe evenementen toegevoegd aan het programma; City Swim en Heel Groningen Zwemt. Deelnemers aan de City Swim zullen anderhalve kilometer door de grachten van Groningen zwemmen. Daarnaast is Stichting Groningen Swim Challenge samenwerkingsverbanden aangegaan met Groningse zwembaden en basisscholen. Deze zullen op eigen wijze activiteiten organiseren om mensen te stimuleren te gaan zwemmen en zo ook geld te laten ophalen voor het goede doel.

Meezwemmen is voor ons iets te hoog gegrepen zonder training, maar op een andere wijze dragen wij graag ons steentje bij. Wij zijn trots om ons als sponsor aan dit evenement te mogen verbinden en hiermee een bijdrage te kunnen leveren in de strijd tegen kanker! Meer informatie over Stichting Swim Challenge Groningen kun je lezen op groningenswimchallenge.nl