Steven Hulsman

Steven Hulsman
Accountmanager

Wie is Steven? Via oud-collega’s ben ik in aanraking gekomen met ZEKER® en aan de slag gegaan als accountmanager. Ik ben 25 jaar en woon al zeven jaar in Groningen. Als accountmanager ben ik erg geïnteresseerd in de persoon áchter de functie. Ik ben nieuwsgierig, leergierig, houd erg van netwerken en zet altijd een stap extra om problemen op te lossen.

Mijn missie bij ZEKER® is om opdrachtgever en professional door persoonlijke aandacht dichter bij elkaar te brengen. Dit doe ik door mijn internationale ervaring op het gebied van relatiemanagement te benutten, door mijn werkzaamheden bij onder andere bedrijven in Hamburg en Londen. Daarnaast ben ik tijdens mijn studie bij verschillende studieverenigingen als bestuurder werkzaam geweest en heb ik een Raad van Toezicht verenigingen geleid.

Ook houd ik erg van reizen, ik wil alle hoofdsteden in Europa zien. Daarnaast vind ik het erg interessant hoe verschillende culturen op elkaar aansluiten en lees ik graag over internationale politiek en cultuur. Ik vind het erg leuk om hierover met anderen te sparren en ideeën uit te wisselen.