Rewi Bhaggan

Wie is Rewi? Ik ben in 1990 geboren in Suriname, Paramaribo, en ben toen ik 8 jaar was verhuisd naar Groningen met mijn ouders. Ik voel mij dan ook een echte stadjer! Ik woon samen met mijn vriendin en sinds februari 2021 zijn wij trotse ouders van een zoon.

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen en heb bij verschillende organisaties gewerkt alvorens ik de stap maakte naar de arbeidsbemiddeling. Ik haal plezier en voldoening uit het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en professionals van Zeker. In mijn functie als Relatiemanager vind ik het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn naar opdrachtgevers en kandidaten. Op een krappe arbeidsmarkt denk ik in kansen en mogelijkheden. Ik kijk bij het vinden van de juiste kandidaat niet alleen naar ervaring maar ook naar persoonlijkheid en wat iemand wel kan. Detacheren zie ik als een samenwerking tussen onze opdrachtgevers, professionals en ZEKER®.

Naast mijn werk ben ik graag met mijn vriendin en zoontje. Verder voetbal ik recreatief met vrienden op de zaterdag en speel ik graag spelletjes met familie en vrienden. Daarnaast hebben wij een moestuin waar we graag in de zomer maanden zijn.

Meer weten? Ik ben bereikbaar via 06 – 11 36 72 01 of via rewi@zeker.eu