Nieuwe directeur-eigenaar voor ZEKER

laatste nieuws

Sinds afgelopen week heeft ZEKER een nieuwe directeur-eigenaar in de persoon van de 36-jarige Jan Jitse Visser. Hij is bestuurskundige, werkt als interim-adviseur voor gemeenten en is sinds enkele jaren al directeur-eigenaar van ZEKER Advies, de beleidsadviestak waar we nauw mee samenwerken. Voormalig directeur-eigenaar Mirjam Boerhof heeft inmiddels afscheid genomen van ZEKER, is op geen enkele wijze meer betrokken bij onze organisatie en willen we ook vanaf hier nogmaals hartelijk bedanken.

ZEKER is opgericht in 2013 en is een bureau voor detachering en werving & selectie voor gemeenten, provincies en publieke organisaties en richt zich voornamelijk op functies in het sociaal domein. Zij is gevestigd in Groningen en werkt nauw samen met zusterorganisatie ZEKER Advies die zich richt op beleidsdetachering, advies en interim-management. Professionals combineren de zekerheid van een vaste baan met de flexibiliteit van wisselende projecten en geven zodoende versnelling aan hun carrière. ZEKER werkt vanuit de kernwaarden liefde, betrokkenheid, daadkracht en toegankelijkheid in hoofdzakelijk Noord-Nederland.

Jan Jitse Visser: “Met trots en vol gezonde ambities ga ik aan de slag als directeur-eigenaar van ZEKER. Ik wil graag beginnen met het bedanken van Mirjam Boerhof voor alles en haar veel gezondheid en geluk in de toekomst wensen. Met de basis die er ligt bouw ik graag vanuit mijn visie op de publieke sector verder aan maatschappelijke impact met beide labels. In de praktijk zal dit geen veranderingen geven, omdat ik dit mag doen met een fantastisch intern team en betrokken professionals die werken om de publieke sector een stukje beter te maken”