Niets is wat het lijkt tijdens teamuitje!

laatste nieuws

Wie was te vertrouwen en wie niet? Dat was de vraag afgelopen vrijdag tijdens het teamuitje met de professionals van ZEKER®. Waarin niets was wat het leek…

’s Middags zijn we gestart bij Mr. Mofongo in Groningen. Na de uitleg van de activiteit zijn de teams op pad gegaan om de historische panden van Groningen te redden van de sloop. Maar niet zonder tegenslag, er waren mollen in het spel! Verdeeld in drie teams zijn we de binnenstad ingegaan met vragen en opdrachten. Dit verliep niet zonder slag of stoot. Teamleden verdwenen plots, opdrachten werden niet op tijd gehaald, de houdini’s waren toch iets minder handig dan gedacht en de inzet van een paard en wagen werd gezien als sabotage om tijd te rekken! Kortom niemand leek te vertrouwen en niets was wat het leek, of toch wel?

Na een enerverende middag hebben we de dag ook afgesloten bij Mr. Mofongo. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat inderdaad niets was wat het leek! Slechts één team heeft de mol ontmaskerd en hiermee de wisselbokaal gewonnen. Na van de schrik te zijn bekomen, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, zijn de mollenstreken nog lang de revue gepasseerd.

Wij willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid, inzet, mollenstreken, maar bovenal gezellige bijdrage aan deze teamdag!

img_9790
Wie is de Mol?