Mirjam Boerhof

Wie is Mirjam? Ik ben Mirjam Boerhof, ik woon in Groningen. Ik denk in kansen en mogelijkheden en geef nooit op! Zowel privé als zakelijk heb ik een onuitputtelijke drive. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn zoontje op of langs het friese water te vinden, doe ik zo nu en dan mee aan rally’s, reis ik graag en probeer ik altijd nieuwe dingen te doen en te ontdekken.

Na mijn ontmoeting met mijn compagnon Bob Vereijken begin 2013 besloot ik al snel mijn vaste baan op te geven om een eigen bedrijf te starten, en zo was FlexExpert Non-Profit geboren. Augustus 2013 zijn we van start gegaan. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een detachering & outplacementbureau die de markt van Gemeenten in Noord- en Midden Nederland bediend. Sinds 1 januari 2016 zijn we verder gegaan onder de naam ZEKER®.

Ik geloof in de persoonlijke aanpak, dicht bij jezelf blijven en vooral doen wat je zegt! Niet alleen richting onze opdrachtgevers, maar ook richting onze professionals. Zij zijn immers ons goud en dat moeten we koesteren! Ook binnen ons interne team probeer ik onze teamleden te selecteren op authenticiteit en persoonlijkheid, alleen dan weten wij mensen aan ons te binden. Met ZEKER® heb ik grote ambities, help jij mee ze te verwezenlijken?