Expertise Sociaal Domein en Schuldhulpverlening

Joukje Loonstra 1
Ik ben Joukje Loonstra, 39 jaar en woon in Harlingen. Een prachtige stad aan het wad, waar ik samen met mijn gezin met veel plezier woon.
Tijdens mijn opleiding, management voor de Non Profit, werd als snel duidelijk dat ik pas in een werkomgeving waar maatschappelijk belang voorop staat. Ik heb dit gevonden in het sociaal domein. In dit domein werk nu ruimschoots 16 jaar. Vanuit mijn werk als consulent werk en inkomen heb ik de stap gemaakt naar toetser, coach, projectleider en uiteindelijk leidinggevende. Hoe mooi is het om processen en professionals binnen een organisatie dat te laten kunnen doen wat nodig is om onze burgers in de samenleving zo goed mogelijk te laten functioneren.
Zonder oordeel een ieder in zijn kracht zetten. Daar loop ik warm voor. Dit onder het motto: “Wat je geeft krijg je terug”. Mijn collega’s ervaren mij hierbij als: enthousiast, betrokken, daadkrachtig met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Als senior adviseur sociaal domein bij ZEKER® vervul ik met liefde de rol als teamleider of projectleider binnen gemeentelijke organisaties.