Expertise Jeugdwet

Mijn naam is Marijke te Rietstap
Ik ben na een periode van 10 jaar in de jeugdzorg (gedwongen kader), nu werkzaam bij gemeenten waarbij mijn expertise op het gebied van jeugd (vrijwillige kader) ligt. Mijn kracht is het analyseren en in kaart brengen van een situatie. Om vervolgens duidelijk de hoofd -en bijzaken te scheiden. Door mijn rustige houding met de daarbij behorende gespreksvaardigheden breng ik een situatie “even” tot stilstand.
Daarnaast ben ik jarenlang vertrouwensfunctionaris geweest voor regio Flevoland en Utrecht. Naast het werk bij de gemeente als gebiedsteammedewerker met expertise jeugd geef ik ook gastlessen op een Hogeschool. Per 1 juni 2018 ben ik lid geworden van het expertise team van ZEKER®.
Mijn wens is om aankomende en startende professionals te ondersteunen. Dit kan door middel van individuele contacten ( bijvoorbeeld als klankbord en expert vanuit ZEKER®) maar ook kun je me tegenkomen bij trainingen en workshops vanuit ZEKER®. Zelf ben ik blijvend in ontwikkeling binnen een omgeving die continu in ontwikkeling en verandering is.
Je kunt mij bereiken via office@zeker.eu.