Bijverdienen met je netwerk

laatste nieuws

Wil jij bijverdienen met je netwerk?

 

Verlang jij er ook naar dat je straks weer heerlijk een weekje weg kunt of om wat anders leuks te doen wanneer het allemaal weer kan? Heb jij een (groot) netwerk en zou je hiermee willen bijverdienen? Dit kan ZEKER® ! Help jij ons mee aan de gouden tip? Dan ontvang je € 750, – beloning. Wij hebben diverse vacatures waar we momenteel hard op zoek zijn naar professionals. Onder andere zijn wij op zoek naar professionals voor de onderstaande vacatures.

ZEKER®

Inkomensconsulenten
Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar diverse inkomensconsulenten in Noord- en Midden-Nederland. Weet jij iemand die beschikbaar is, of die open staat voor een (vast) dienstverband met zeer goede arbeidsvoorwaarden bij ons en wat leidt tot een dienstverband of een opdracht? Dan belonen wij jou met € 750,-. Uiteraard geldt het ook als je zelf open staat voor een opdracht of dienstverband bij ons (ook ZZP).

Senior medewerker debiteurenbeheer
Voor de Gemeente het Hogeland zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker debiteurenbeheer voor 28-36 uur (bij voorkeur 36 uur).

Je verricht diverse werkzaamheden van de debiteurenadministratie zoals:

 • Cliëntencontact, zowel schriftelijk als telefonisch;
 • Het opmaken en controleren van herberekeningen; salarisstroken kunnen ‘lezen’;
 • Aanmaken van debiteurendossiers en verplichtingen en het beantwoorden van vragen met betrekking tot openstaande vorderingen en beslagleggingen van derden;
 • Incasso op openstaande vorderingen en beslagleggingen van derden;
 • Incasso op openstaande vorderingen en boetes en sturen van brieven betalingsverplichting;
 • Het berekenen van de afloscapaciteit en betalingsregelingen maken;
 • Aanmanen en dwangbevel versturen en beslag leggen op het inkomen;
 • Het berekenen en betaalbaar stellen van uitkeringen; (TOZO / BBZ / bedrijfskredieten).

WMO Consulenten
Voor diverse Gemeenten in Noord- en Midden-Nederland zijn wij structureel op zoek naar ervaren WMO consulenten. Wij bieden diverse uitdagende opdrachten, mogelijkheden om eens een kijkje te nemen in de keuken bij diverse organisaties maar wel de luxe van een (vast) dienstverband bij ons. Heb jij minimaal 1 jaar werkervaring dan komen wij graag met je in contact! Ook wanneer je als ZZP-er beschikbaar bent of binnenkort komt wij horen het graag!

Ben jij of ken jij junior of ervaren inkomensconsulenten, een medewerker debiteurenbeheer of WMO Consulenten? dan komen wij graag met jou in contact. Patrick hoort graag van jou! Via de mail op recruitment@zeker.eu of via 06-83 52 44 62. 

ZEKER Advies®

ZEKER Advies®  is vanwege de toenemende vraag op zoek naar toppers die zich bij ons willen aansluiten. Je kiest niet zomaar voor een bureau. Je wordt ambassadeur van ZEKER Advies® om elke dag te bouwen aan maatschappelijke impact.

Beleidsmedewerker Werk & Inkomen
Droom jij ’s nachts over de Participatiewet? Zit je dagelijks te werken aan het verbeteren van regelingen voor de uitvoering, het bestuur en het beleid? Heb je ook nog meer dan 3 jaar ervaring als beleidsmedewerker bij een gemeente? Dan is het wellicht tijd voor een volgende stap.

Beleidsmedewerker Jeugd
Ben jij goed bekend met thema’s als Verlengde Jeugdwet, Jeugdpreventie en / of Inkoop Jeugd? Leg je makkelijk verbinding met andere domeinen? Heb je ook nog meer dan 3 jaar ervaring als beleidsmedewerker bij een gemeente? Misschien is het nu wel jouw moment om je vleugels uit te slaan!

Beleidsmedewerker WMO
Ben jij goed bekend met thema’s op het snijvlak van zorg en welzijn? Zit jouw ervaring in contractmanagement van meer in langer thuis wonen? Heb je meer dan 3 jaar ervaring als beleidsmedewerker bij een gemeente? Denk dan eens na over een volgende bladzijde in jouw carrière.

Daarbij combineer je de ZEKER®heid van een vast contract met de flexibiliteit van wisselende opdrachten zodat jouw loopbaan op 1 staat. Voor bovenstaande functies mag je altijd contact opnemen met Jan Jitse Visser via telefoonnummer 06- 38 93 30 06 of janjitse@zeker.eu

Wat heeft ZEKER Advies® en ZEKER® jouw netwerk te bieden?

 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Coaching;
 • Vast dienstverband;
 • Mogelijkheid tot een leaseauto;
 • € 250,- geluk is ZEKER® budget om iets te doen waar jij gelukkig van wordt.

Wanneer ontvang jij je bonus?
Als een door jou voorgedragen professional een projectovereenkomst of een dienstverband krijgt, ontvang je van ZEKER® een eenmalige bonus van 750 euro per gouden tip.