Bedrijfszeilen

laatste nieuws

Naast uitdagende opdrachten, goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden bieden wij onze professionals meer! Zo gaan we met onze professionals meedoen aan bedrijfszeilen. Een leuke, leerzame en informele competitie waarin we met een eigen team(s) het tegen andere bedrijven opnemen op 8 voorjaarsavonden. Zowel ervaren zeilers als onervaren zeilers kunnen meedoen zodat je op een leuke, sportieve en informele manier je andere collega’s leert kennen! Elke avond sluiten we af met een borrel en de competitie sluiten we af met een gezellige BBQ. Alle eigen professionals maar ook ZZP-ers van ZEKER zijn welkom om 1 of meerdere avonden mee te zeilen. Je kunt je nog steeds opgeven.

Dinsdagavond 10 mei 2022 was de aftrap. 11zeilboten lagen klaar voor de eerste ronde. Het was heerlijk weer, het team was zeer enthousiast.
Er zullen nog 3 dinsdagen volgen en dan hopen we in de tweede ronde mee te kunnen doen richting finale.

Lijkt het je ook leuk om gezellige activiteiten te ondernemen, een nieuwe stap te zetten in je carrière? We zijn structureel op zoek naar nieuwe collega’s en samenwerkingen met ZZP-ers dus komen graag met je in contact. Je kunt contact opnemen met Patrick Hopma via recruitment@zeker.eu of middels een belletje naar 06-83 52 44 62.