Aftrap Hanzehogeschool specialisatie Gemeente en Sociaal Domein

laatste nieuws

Op uitnodiging van de Hanzehogeschool hebben wij FlexExpert Non-Profit op de kaart mogen zetten als werkgever voor aankomende professionals binnen het Sociaal Domein.

Tijdens de aftrap van de nieuwe specialisatie Gemeente en Sociaal Domein binnen de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening heeft onze Recruitment Adviseur, Marjolein Bak, de enthousiaste studenten verteld over werken bij FlexExpert Non-Profit. Hierbij heeft Marjolein verteld over wat wij voor hen kunnen betekenen op de arbeidsmarkt en daarnaast zijn er tips en trucs gedeeld, o.a. over hoe belangrijk het is om contacten op te doen binnen gemeenten om snel aan de slag te kunnen na het afronden van je studie.

Denise Wassens, één van onze professionals, was ook aanwezig om haar ervaringen in het werkveld en werken met FlexExpert Non-Profit te vertellen. Denise is nu werkzaam bij de gemeente Heerenveen als Consulent Inkomen, maar loopt ook met Henk Ananias mee op het gebied van Bezwaar en Beroep. De boodschap richting de studenten was dan ook dat met een positieve en ontwikkelingsgerichte instelling je mooie kansen creëert! De studenten waren erg enthousiast over de werkzaamheden van een jonge Consulent Inkomen binnen een gemeente.

We wensen de Hanzehogeschool veel succes met de pilot van deze mooie richting in de opleiding van Sociaal Juridische Dienstverlening!

Aftrap GSD
Aftrap GSD