ZEKER Advies verwelkomt nieuwe collega

laatste nieuws

ZEKER Advies verwelkomt nieuwe collega

 

Onlangs verwelkomden we Jan Kruit als nieuwe collega bij ZEKER®Advies. Een ervaren beleidsadviseur Jeugd & Onderwijs die inmiddels werkt aan een uitdagende interim-opdracht. Jan Jitse Visser heette hem hartelijk welkom in ons team. We beseffen ons dat deze foto nu al historisch is, toen we elkaar nog een hand mochten schudden.

Jan Kruit: “Na tien jaar bij de gemeente Borger-Odoorn te hebben gewerkt had ik mij een nieuw doel gesteld. Ik wilde mijn opgebouwde kennis en ervaring op het brede gebied van het Sociaal Domein gebruiken om oplossingen te vinden voor maatschappelijke uitdagingen. Daarbij bewust kiezen voor verschillende opdrachtgevers, want op deze manier kan ik mijn kennis en netwerk uitbreiden. Uit mijn gesprekken met verschillende bureaus kwam ZEKER®Advies als eerste keus naar voren. De persoonlijke benadering van ZEKER®Advies voelde gelijk goed aan en verschilde totaal met de benadering van een groot, landelijk advies- en detacheringsbureau. Daar was ik slechts één van de 1.300 adviseurs. Bij ZEKER®Advies had ik gelijk het “familiegevoel” en was het voor mij een logische keuze om onze arbeidsovereenkomst te tekenen”

Onze adviseurs werken iedere dag aan het realiseren van maatschappelijke impact. Juist in deze uitdagende tijd wordt er veel van de publieke sector gevraagd. Wil jij daar aan bijdragen en heb je behoefte aan ZEKERheid? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen je in een vrijblijvend gesprek graag meer over werken bij ZEKER®Advies.

Jan Jitse Visser (T. 06 – 38 93 3006)
E. advies@zeker.eu